Er det at gå en tur ud i naturen og iagttage livet derude, selvfølgelig ikke mindst alle fuglene, én af dine yndlingsbeskæftigelser? Så er her et godt tip: hos Naturbutikken finder du lige nu et flot udvalg i kategorierne kikkert og lupper, samt en række andre typer optik til naturentusiaster og andet godtfolk. Og det bedste af det hele, er at overskuddet fra salg af kikkerter og lupper går til Dansk Ornitologisk Forenings arbejde med fugle - og naturbeskyttelse. Læs mere herunder.

Kikkert til fuglekiggeri

En god kikkert er praktisk talt en uundværlig del af fuglekiggerens arsenal af udstyr. Uanset hvor i verden man drager hen for at kigge på fugle, uanset om det i Andesbjergene eller på Serengeti savannen i Afrika, i Amazonjunglen eller bare på foderbrættet hjemme i haven, er det godt og praktisk at have en god kikkert med sig, så man kan kigge nærmere på fuglelivet uden at forstyrre dem. Hos Naturbutikken, som drives af Dansk Ornitologisk Forening, har de et rigtig fint udvalg på hylderne i kategorien kikkert lige nu. Her finder du en række velkendte navne, så som Swarovski og Steiner, og du kan vælge imellem flere prisklasser, både budgetvenlige begynderkikkerter, samt en ekstra dyr high-end kikkert, til når det kun er det bedste af bedste som er godt nok.

Bredt udvalg af lupper 

Foruden en god kikkert, kan du blandt andet også købe lupper hos www.naturbutikken.dk. Her er der ligeledes tale om kvalitetsprodukter, som kan bruges til at kigge nærmere på insekter man finder i naturen og lignende. De fleste lupper er udført i et praktisk kompakt design, så de nærmest ikke fylder noget i lommen, og fås i flere varianter. Blandt andet kan du købe akromatiske lupper, lupper med lommelygte med mere. Klik eventuelt selv ind forbi butikken og tag et kig.

 

Læs videre