Der findes flere forskellige typer af optiske instrumenter og hos Naturbutikken finder du også et stort udvalg af forskellige typer og modeller i flere forskellige prisklasser. Blandt andet finder du store teleskoper og håndholdte kikkerter, der sørger for at du kan foretage dig de fedeste iagttagelser.

Køb en fremragende teleskop her

Optiske instrumenter har gjort det muligt for mennesker at se naturen på en ny måde og i takt med at teknologien tager hastige fremskridt, bliver det muligt at fremstille endnu vildere instrumenter. Optiske instrumenter har især gjort en forskel for dem, der er vilde med at observere fugle, der suser gennem luften. Hos Naturbutikken finder du noget af det bedste gear inden for optiske instrumenter. Blandt andet byder deres store sortiment på lækre teleskoper, der gør det muligt at komme helt tæt på dyrene. Naturbutikken forhandler blandt andet teleskoper fra producenter som Leica, Zeiss og Kowa. Flere af teleskoperne har okularer, der kan forstørre op til 70 gange. Fælles for alle modellerne er den høj kvalitet og det skarpe billede. Derudover er teleskoperne lette at anvende og det betyder, at du hurtigt kan få stillet skarpt på de dyr som du ønsker at iagttage. Er du på udkig efter et nyt teleskop, kan du klikke ind på Naturbutikkens hjemmeside på www.naturbutikken.dk, hvor du også finder andre optiske instrumenter, outdoorbeklædning og outdoorudstyr.

Se et stort udvalg af kikkerter i høj kvalitet

Måske synes du, at et teleskop er lidt for besværligt at have at gøre med og bringe med rundt. I så fald byder Naturbutikkens store sortiment heldigvis også på et stort udvalg af kikkerter i høj kvalitet, der ikke fylder særlig meget og som er nemme at tage med på tur. Lige så vel som med teleskoperne, forhandler Naturbutikken udelukkende kikkerter fra vellidte producenter. Udover Zeiss, Kowa, Hawke og Swarovski, vil du også støde på modeller fra Wing, der er Naturbutikkens eget mærke. Det er meget forskelligt hvad folk er villige til at betale for en kikkert og derfor byder det store sortiment også på modeller i vidt forskellige prisklasser – der er både modeller til nybegynderen, samt den mere erfarne. Naturbutikken står også klar til at rådgive med exceptionel service, når du skal finde din nye kikkert.

Tag et smut forbi Naturbutikken og tag dit fuglekiggeri til helt nye højder!

Læs videre