First Floor Copenhagen er et af de absolut mest spændende mærker inden for dansk boligindretning lige nu, og er helt sikkert ét man bør have med i sine overvejelser, hvis man er i gang med en større eller mindre renovering af boligen, eller hvis man er i gang med at indrette sit nye nybyggede drømmehus. Virksomheden er dygtig til at holde en skarp balance imellem kvalitet, funktionalitet og æstetik, hvilket måske allertydeligst kommer til udtryk i deres katalog med New Yorker døre.

New Yorker dør - Tidløse design

Har du et godt øje til den klassiske og tidløse New Yorker indretning, man kender fra massevis af film og Tv-serier? Så er du langt fra den eneste. Og nu kan drømmen om stilren New Yorker indretning blive til virkelighed, ved at klikke ind forbi www.firstfloorcph.dk og kigge på deres flotte indretningsartikler, hvor det især er deres New Yorker døre og New Yorker vægge, der imponerer. En New Yorker dør er den perfekte måde at udnytte lyset i lejligheden optimalt, men samtidig skabe et klart defineret skæld imellem to rum, f.eks. køkken og stue. Samtidig med den skyhøje funktionalitet en New Yorker dør besidder, er en New Yorker dør fra firstfloorcph.dk samtidig et kvalitetsprodukt uden mage, som man med garanti kan have glæde af i mange år frem - og så er New Yorker dørene ganske simpelt utrolig smukke uanset hvilken model man kigger på, og tilbyder utallige spændende indretningsmuligheder.

First Floor Copenhagen - Døre og vægge i New Yorker stil

Firstfloorcph.dk er med rette kendt for kvalitet og for unikke, æstetiske løsninger. Uanset om det drejer sig om kategorierne med New Yorker døre og vægge, deres smukke udvalg af badeværelsestilbehør eller de stilrene stålborde, er indretningsartikler fra First Floor Copenhagen indretning til den moderne bolig, som med garanti vil se lige så moderne og smukt ud om tyve år, som det gør nu. Klik selv ind forbi firstfloorcph.dk, og se, om du er enig.

Læs videre