Maskefabrikken har samlet nogle gode tips og tricks til strikning, som både nybegynder og øvet bør tjekke ud. Udover at bidrage med værdifulde informationer, så er maskefabrikken.dk også en webshop med et stort udvalg. Bestil bl.a. garn med en strikkefasthed på 10-15 masker online.

Strikketips til alle niveauer på www.maskefabrikken.dk

Der er snart ikke noget mere hyggeligt end at sætte sig ned med en varm kop the og starte på det næste strikkeeventyr. Inden du går i gang, så kig måske på de gode strikketips hos maskefabrikken.dk. Deres FAQ giver værdifulde informationer bl.a. i forhold til strikkepindens størrelse. Hvad betyder det, når man ikke bruger det nævnte garn i strikkeopskriften? Det er også noget, de kan svare på i kategorien med tips og tricks til strikning. Når vi har skabt noget personligt og værdifuldt, så er det selvfølgelig også vigtigt, at vi plejer det rigtigt. Hvordan er det lige, man vasker færdigstrik? Og hvad er det nu, at spindeolie er for en størrelse? Læs de fyldestgørende svar på maskefabrikken.dk, der indeholder et væld af tips til begynderen, den øvede og endda eksperten, som har strikket i mange år. Find også info om knuder i garn, og hvad de engelske betegnelser oversættes til (hvis man benytter en engelsk strikkeopskrift).

Garn i topkvalitet - Strikkefasthed 10-15 masker

For at gøre det hele mere simpelt for dig, så har Maskefabrikken oprettet nogle kategorier med garn inden for en bestemt strikkefasthed. Når det kommer til en strikkefasthed på 10-15 masker, så finder man f.eks. Filcolana naturgarn og den udsøgte Mayflower Molly Fine. Det er nemt at shoppe efter strikkefasthed på maskefabrikken.dk, og personalet vejleder altid gerne, hvis du har spørgsmål. Kontakt dem for at høre yderligere omkring strikning med en strikkefasthed på 10-15 masker.

Bestil for over 499 kroner hos Maskefabrikken, og få fri fragt. Webshoppen byder på strikketips, og du kan også købe garn med en bestemt strikkefasthed online. Vælg imellem stærke strikkebrands heriblandt Filcolana og Mayflower. Der er altid 14 dages returret på varerne.

Læs videre