Drømmer du om at prøve kræfter med en vaskeægte racerbil, eller vil du glæde nogen du kender med en uforglemmelig og unik oplevelse? Så er Padborg Park stedet hvor denne type oplevelser bliver til virkelighed. Kør racerbil, lej en racerbane, hold teambuilding kurser for dine kollegaer og meget mere; på den sønderjyske racerbane kan man det hele, og mere til. Læs mere herunder, hvis du vil vide mere.

Kør racerbil

Kør racerbil hos www.padborgpark.dk, og få en uforglemmelig oplevelse. Den sønderjyske eventvirksomhed / racerbane skaber de perfekte omgivelser for en sjov dag, hvor man for alvor kan komme til at køre stærkt. Inden for kategorien kør racerbil kan man både ”nøjes” med 120 hestekræfter, men kan også komme til at prøve en racerbil med 650 hestekræfter - hvis man tør! Det hele foregår selvfølgelig under opsyn af dygtige banefolk, der sørger for at man er i gode hænder, når man kører racerbil. Alt i alt er der lagt i ovnen til en fantastisk og uforglemmelig dag, med masser af fart over feltet og benzin i blodet, når man kører racerbil hos Padborg Park.

Lej en racerbane

Kør racerbil, eller lej en racerbane - Padborg Park tilbyder begge dele. Planlægger du et event på vegne af din motorcykelklub eller lignende, og har i brug for leje af racerbane, stiller parken deres lækre faciliteter klar til leje. Prisen på leje af racerbane varierer alt efter tidspunkt på ugen og varighed, men generelt holder man et ganske fornuftigt prisniveau, når det gælder leje af racerbane, præcis som når man skal køre racerbil. Ved leje af racerbane skal de sædvanlige regler inden for kørsel på banen selvfølgelig overholdes.

Ønsker du yderligere information om Padborg Park, deriblandt lej en racerbane og kør racerbil muligheder, så finder du en masse god information på deres hjemmeside.

Læs videre