Børn skal selvfølgelig have det sjovt, når de leger med legetøj, men det er også ideelt, at de har noget, der udvikler deres kreativitet og forståelse. Du kan hos www.legebyen.dk netop finde dette. De har et bredt udvalg af legetøj som blandt andet Magna-Tiles og kuglebaner, der er sjove og udfordrende.

Legebyen.dk forhandler Magna-Tiles magnetlegetøj online

Kreativitet og læring er altid en god ting for børn, men det skal også være sjovt for dem. De vil have det sjovt med Magna-Tiles, der skaber rammer for udviklende leg. Du finder et spændende udvalg af de sjove og anderledes byggefliser hos Legebyen.dk, som børn kan samle på sjove og anderledes måder. Magna-Tiles kan fås i flere farver eller helt klare. De sammensættes med magnet, deraf navnet Magna-Tiles, en engelsk sammensætning af Magnet Tiles, hvilket betyder magnetiske fliser. De er designet til børn fra 3 år, men børn i alle aldre vil have det sjovt med de magnetiske fliser, der kan sammensættes på alle mulige måder. Er du interesseret i at have Magna-Tiles hjemme eller i børnehaven, så tag ind forbi www.legebyen.dk, og find de rette i deres udvalg.

Køb kuglebaner til stærke priser på www.legebyen.dk - timevis af underholdning!

Du bør have noget, der udfordrer dine børns kreativitet, og som de vil have det sjovt med. Hos Legebyen.dk kan du finde kuglebaner, der gør netop dette. De kan sammensætte kuglebaner på mange forskellige måder. Det gælder bare om at få kuglen ned på den sjoveste måde. De forskellige opsætninger gør, at det bliver sjovere og måske vildere for kuglen at nå sit mål. Kuglebaner kan give en god forståelse for konstruktion, specielt hvis der skal ombygges, fordi kuglen ikke kom helt i mål. Kuglebaner vil derfor være et godt legetøj, samt give en bedre forståelse. Ønsker du, at dit barn skal have kuglebaner, så bør du tage ind forbi www.legebyen.dk. Du kan finde det rette i deres udvalg.

Læs videre