Er der en indre skrædder gemt inden i dig? Så kan det ikke anbefales mere, at du tager et smut ind forbi Sting & Stoffers hjemmeside, stingogstoffer.dk, hvor du kan finde alt indenfor stof, symønstre og tilbehør mm. Du er altid garanteret det største udvalg til de bedste priser, og har du brug for vejledning, så skriver du selvfølgelig bare til dem. De står nemlig altid klar til at hjælpe.

Liberty Stof i bredt udvalg

Hos Sting & Stoffer finder du et utal af forskellige typer stof fra markedets bedste producenter. En af disse er det super populære Liberty Stof, der er kendetegnet ved deres skønne bomuld, der på en og samme tid er vævet helt tæt men formår at være luftigt på samme tid. Liberty Stof er udover at være produceret i den bedste bomuldskvalitet, ofte blevet rost til skyerne for deres fantastiske print, hvor hvert print altid står fuldstændig skarpt, uafhængigt af størrelse. Liberty Stof er derudover enormt modtagelig for sollys, og det kan dermed tage imod masser af sollys uden at blegne. Liberty Stof bruger især blomstermotiver, og kigger du på hjemmesiden, vil du se alle de flotte og forskellige typer print af dette. Her kan det farverige Loveday mønster nævnes eller det ensfarvede Gracey. Så er du ude efter bomuldsstof med et fantastisk print, der kan holde til det meste, så kan du med sikkerhed kigge ind forbi deres udvalg af Liberty Stof, og det kan godt loves at du ikke bliver skuffet.

Jersey digitalprint som kan bruges til til mange formål

Stof kan bruges til mange formål, såsom beklædning, sengetøj, gardiner og meget mere. Derudover behøver det heller ikke at være ensfarvet eller kedeligt, tag f.eks. blot et kig på farverige jersey digitalprint stof. Jersey digitalprint stoffet er kendetegnet ved dets utroligt høje kvalitet af printene på stoffet, som kommer i alle tænkelige motiver. Fælles for alle jersey digitalprint stofferne er dog, at de alle sammen står fuldstændig knivskarpt! Du finder bl.a. jersey digitalprint med den søde og ikoniske mus Diddl, diverse dyreprint, dinosaurer, frugt og meget mere. Så skal sengetøjet piftes lidt op, eller trænger gardinerne til en udskiftning, hvor der gerne må være noget knald på, så kig forbi Sting & Stoffers sortiment af det sjove jersey digitalprint stof, hvor du med sikkerhed kan finde et motiv, der passer lige til det, som du skal bruge. Det vil uden tvivl blive et stort hit, som med sikkerhed vil blive kopiret af alle, som efterfølgende ser det.

Læs videre