Hos Legebyen.dk finder du et kæmpestort udvalg af legetøj til børn i alle aldre. Læs mere om LEGO Boost og om familiespil her.

Smart og underholdende LEGO Boost

Hos Legebyen.dk kan du finde et stort udvalg af legetøj til børn med alle forskellige interesser og i forskellige aldersgrupper. Der er bl.a. et stort udvalg af LEGO til de lidt større børn, bl.a. den nye serie med LEGO Boost, som kombinerer software og de klassiske byggeklodser i en helt nye kombination. Med LEGO Boost kan man bygge robotter, som man kan programmere med en app til tablets og til smartphones, så man selv kan styre sine nye skabninger. Der er forskellige at vælge imellem, bl.a. et robot kæledyr, et musikinstrument med mange forskellige lydeffekter og vibrationer, og det er kun fantasien der sætter grænser med LEGO Boost. Det er den slags legetøj, som lader børnene udvikle sine kreative evner på tværs af forskellige felter og som lærer dem om software og hardware og sammenspillet der imellem. Det vil helt sikkert være noget for dine børn, hvis de interesserer sig for teknologi og kreativitet.

Sjove familiespil

Legebyen.dk sælger også mange forskellige familiespil, som kan samle hele familien på tværs af aldersgrupper og som helt sikkert vil være et hit derhjemme om fredagen. Der er mange forskellige spændende versioner, og du kan bl.a. finde HINT spillet, Backgammon, BezzerWisser, ALGA og mange flere deriblandt. Familiespil er super sjove, når alle kan være med, og et godt eksempel herpå er Tegn og Gæt, som handler om, at spillerne på hvert hold på skift skal tegne en ting, et ord eller et fænomen, som deres medspillere skal gætte på tid. Det er enormt sjovt, og der kan de fleste være med, hvorimod fx BezzerWisser er mere for de ældre spillere. Der er mange forskellige spændende spil til forskellige aldersgrupper, og hvis det er til de mindre børn, så er fx Kalaha et godt familiespil, som også giver børn en forståelse for tal og matematik, og som i øvrigt er super sjovt.

Læs videre