Føler du ofte at det tøj du ser omkring i butikker, ikke lige er den farve, det mønster eller i det stofmateriale, du godt kunne tænke dig? Og er du samtidigt selv god til at sy? Så er Stofdepotet lige stedet for sig. Hos Stofdepotet finder du et kæmpe sortiment af forskellige slags stoffer og en masser tilbehør. Så klik en på deres hjemmeside, stofdepotet.dk, og se nærmere.

Stort udvalg af stof i metervarer

Når du klikker ind på Stofdepotets hjemmeside, finder du som det første, et stort og flot udvalg af forskellige slags stoffer, hvor du kan lade dig inspirere og med sikkerhed kan finde lige præcis det stof, som du leder efter. Hos Stofdepotet finder du blandt andet et stort og bredt udvalg af stof i metervarer, såsom jersey, fastvævede metervarer, uld, bomuld, hør og en masse andre slags. Hos Stofdepotet er du sikker på altid at finde det stof, som hitter og er populært, herunder kan især nævnes de meget efterstræbte quiltede metervarer, der i den seneste tid har åbnet stor popularitet. Af de quiltede metervarer kan du for eksempel nemt syg alt store og mere grove stykker tøj, her fra sweatshirts til kjoler, men quiltede metervarer er samtidigt også godt til mere små og detaljerede stykker. Har du spørgsmål angående hvilke forskellige slags stof, som bliver ført i butikken, er du mere end velkommen til at kigge forbi hjemmesiden eller deres butik i Næstved.

Find de rette syopskrifter / mønstre her

Hos Stofdepotet finder du også flere forskellige slags stof i alle tænkelige mønstre men også forskellige former for tilbehør, såsom syopskrifter. Du finder bl.a. det de populære mønstre fra mærker såsom Onion, Minikrea Casmerette og Patty Doo. Her er især Onion Kids Wears mønstre populære, da de laver syopskrifter til alle børnealdre her fra de helt små fra 0-2 år samt modeller til både piger og drenge i størrelse 2-13 år. DU finder også masser af mønstre fra Onion til voksne damer, såsom kjoler, bluser, bukser, nederdele, jakker mm, der alle er lavet i og følger den moderigtige nordiske stil. Hos Stofdepotet er det vigtigt at du får en god sy oplevelse, og derfor lægges der stor vægt på brugervenlighed. Derfor er de medfølgende snitmønstre og syopskrifter altid udarbejdet med en let og forståelig klippevejledning. Skulle du have spørgsmål til valg af stof og mønstre eller spørgsmål angående forståelse af syopskrifter, så tøv endelig ikke med at ringe ned til butikken eller slå et smut forbi, hvor det kompetente personalle altid står klar til at hjælpe.

Læs videre