CCHobby har alt i gode redskaber til kreative udfoldelser og leg. Der er bl.a. et flot udvalg af tusser og farveblyanter i butikken, som du kan læse lidt om her.

Tusser

Hos CCHobby kan du finde alt i hobbyartikler og redskaber til leg og kreative udfoldelser derhjemme. Der er mange forskellige tegneredskaber og maleredskaber samt artikler til tekstilarbejde, julepynt, formning, støbning, papirklip, perler og meget mere i butikken til gode priser. Hvis du fx skal bruge tusser til at arbejde kreativt med, om det så er på papir eller på helt andre materialer, så har de et stort udvalg til børn og voksne i butikken. Du kan klikke ind på deres side og finde enormt mange forskellige slags tusser, til at arbejde på mange forskellige slags medier. Der er bl.a. papirtusser, men også Posca tusser til at skrive eller tegne på hvad som helst. Den kraftige tusch kan tegne på alle overflader, både indendørs og udendørs og derfor er den populær iblandt graffitimalere, men også iblandt alle andre, der gerne vil kunne arbejde kreativt på forskellige slags overflader. Skal du fx dekorere en sæbekassebil, en lerpotte eller væggen på børneværelset, så er de perfekte.

Gode og holdbare farveblyanter

I butikken kan du også finde et bredt udvalg af farveblyanter. Der er alle forskellige farver at vælge imellem, og du kan uden tvivl finde lige det, du skal bruge i udvalget, for der er mange forskellige mærker og enormt mange forskellige smukke kulører. CCHobby har et glimrende udvalg af farveblyanter, og det er et must at have derhjemme, hvis man fx har børn, der kan lide at tegne, for på den måde kan de faktisk male med farver men uden risiko for at svine alt for meget. Der er mange forskellige spændende farveblyanter til gode priser i butikken, og du kan helt sikkert finde lige præcis de farver, som du eller dine børn elsker. Med blyanter med farve kan man tegne og male på papir, og der kan laves mange smukke tegninger, når man bruger flotte farver, der går godt sammen.

Læs videre