Hos KreativGarn.dk er der garanti for en god handel, når man køber garn, og så er der altid et stort udvalg at vælge imellem i alle kategorier. Det gælder også ved køb af mohair garn, samt når man gerne vil købe opskrifter til nye strikkeprojekter. Ved sidstnævnte kan deres Mayflower opskrifter bl.a. anbefales. Vil du vide mere om kataloget hos den danske forhandler, så læs videre i artiklen herunder.

Lækkert mohair garn

Køb mohair garn hos KreativGarn.dk, og vær sikret en god handel. Så kort kan det næsten siges. Der er flere gode fordele ved at handle hos forhandleren, blandt andet hurtig levering. Når du derfor har besluttet dig for hvilken type garn du skal købe, f.eks. én af de lækre slags mohair garn som man lige nu fører, så går der sjældent særlig lang tid, før produktet leveres til dig. I hvert fald så længe at den specifikke type mohair garn er på lager. Har du endnu ikke været forbi www.kreativgarn.dk og taget et kig på deres fine udvalg af mohair garn, så kan det bestemt anbefales.

Mayflower opskrifter

Mohair garn er selvfølgelig blot én af mange typer garn du finder hos KreativGarn.dk. Blandt andet forhandler de også en række spændende strikkeopskrifter til både garvede og nybegyndere. I kataloget finder du bl.a. Mayflower opskrifter. I kataloget med Mayflower opskrifter kan man bl.a. finde opskrifter på sweaters og bluser til kvinder i flere varianter, så der er rigeligt at gå i gang med. Besøg selv siden, og tag et kig når du har tid.

Har du spørgsmål vedrørende Mayflower opskrifter eller mohair garn, så kan du altid rette henvendelse til kundeservice på hjemmesiden, som ved en masse om emnet, og som naturligvis gerne vil hjælpe dig med af finde den type garn eller opskrifter, som har interesse.

Læs videre