Hos Hardballshoppen behøver du aldrig at betale overpris for dine airsoft guns. Hos den kendte forhandler tilbyder de alt fra Armalite M15, til CZ P-09 billigt online. Udvalget bliver løbende opdateret med nye hardball våben, så hold øje med deres webshop og få glæde af de nyeste modeller.

Armalite M15 til dig der ikke går på kompromis

Armalite M15 er våbnet for dig der ikke vil gå på kompromis med præcision og taktisk fordel. Armalite M15 udmærker sig blandt andet ved SIR systemet, der gør våbnet let og nemt at håndtere. Systemet giver desuden mulighed for at montere en lang række smarte, taktiske hjælpemidler på Armalite M15. Armalite M15 magasinet har plads til hele 350 kugler, og har naturligvis både semiautomatisk og fuldautomatisk funktion. Det noprede, ergonomiske pistolgreb gør den nem at kontrollere og hos Hardballshoppen får du den til en rigtig god pris. Støder du på Armalite M15 billigere i en anden dansk webshop, matcher de prisen, samtidig med at du får 20% ekstra rabat på differencen.

CZ P-09 der drives af CO2 eller anden gas

Leder du efter en kompakt og billig airsoft pistol, er CZ P-09 et oplagt valg. Med et autentisk look, rail til taktisk lys og slæde i metal, er CZ P-09 en fryd at skyde med. CZ P-09 kan både drives med CO2 eller gas, og magasinet har plads til 25 kugler, hvilket er rigeligt til en backup pistol. Pistolen har desuden sikkerhedslås i begge sider og blowback for maksimal realisme. Hardballshoppen tilbyder airsoft våben til de bedste priser på markedet. Kan du finde CZ P-09 billigere i andre danske webshops, matcher de derfor prisen, samtidig med at du får 20% rabat på differencen. Har du spørgsmål til deres CZ P-09 pistol, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte deres kundeservice. De er altid glade for at hjælpe dig med at finde det helt rigtige airsoft våben.

Læs videre