Hos Garnværkstedet har de disse dage et af landets absolut bedste og bredeste udvalg inden for alle typer garn, og sikkert også den type du skal bruge. Her kan du købe kendte mærker som Filcolana, DROPS og Järbo garn. Vil du gerne handle ind med ekstra god samvittighed kan du desuden også vælge fair-trade garn fra Manos del Uruguay. Uanset hvilken type garn du beslutter dig for at vælge, kan du være sikker på at der er tale om et kvalitetsprodukt, som du helt sikkert vil være godt tilfreds med. Læs videre herunder.

Fair-trade garn der produceres under ordentlige forhold

Præcist lige som det gælder inden for så meget andet, bliver der inden for garn og andre produkter og materialer til strikning og hækling et øget fokus på fair-trade og miljøvenlighed. Et af de mærker som kan gå ind under fanen fair-trade garn, er Manos Del Uruguay. Her arbejder man for at skabe bedre vilkår for de kvinder i Uruguay som producerer det fine fair-trade garn. Udover at garnet produceres under ordentlige forhold, er der samtidig tale om utrolig luksuriøst uldgarn, i en kvalitet som bare skal opleves! Vil du vide mere om fair-trade garn fra Manos Del Uruguay, så klik ind på www.garnvaerkstedet.dk som forhandler garnet som den del af deres katalog.

Järbo garn i et hav af forskellige farver

Hos førnævnte forhandler finder du også et bredt udvalg af andre gode mærker inden for garn. Blandt andet kan du købe Järbo garn. Skal man kort beskrive Järbo garn, så ville velkendt kvalitet ikke være en urimelig beskrivelse. Järbo garn er det perfekte valg til mange strikke-projekter, og fås i en masse fine farver. Og takket være førnævnte høje niveau af kvalitet, så kan du altid trygt vælge den type Järbo garn som du synes bedst om.

Læs videre