Hos Pamhule Jagt og Buegrej kan du finde et bredt udvalg af buegrej til jagtbrug. Der er mange forskellige gode buer i sortimentet til fine priser.

Buegrej fra de bedste mærker

Hos Pamhule Jagt og Buegrej kan du finde et bredt udvalg af meget forskelligt udstyr til jagt og buejagt. Hvis du går og drømmer om at prøve kræfter med buejagt, så er det en god ide, at købe en bue og øve sig på skydeskiver først, for til jagttegnet skal man kunne tage meget præcise skud. Det er fordi, der er større risiko for at anskyde sit byttedyr, når man er på buejagt, da man som oftest ikke ville kunne bevæge sig ligeså tæt på, som ved riffeljagt. Derfor skal man kunne ramme sine mål meget præcist, men med et godt sigte på sin compoundbue, så får man også en del hjælp. Hvis du køber det rigtige buegrej, så vil du helt sikkert kunne blive rustet til at gå til jagtprøven hurtigt, for det kræver bare en god skydeskive og en sikker skydebane. Du finder alt i buegrej i bedste kvalitet på hjemmesiden www.iversen-import.dk.

Se udvalget af buer på iversen-import.dk

Pamhule Jagt og Buegrej er forhandler af et bredt udvalg af buer i mange forskellige styrker og størrelser. Der er flere forskellige slags buer, men til jagt bruges oftest compoundbuer, da de er stærkest, hvilket betyder at man kan skyde på et dyr, der er længere væk. Nogle jager også med recurvebuer eller endda langbuer, men det er virkelig for specialister. Du kan finde alt det buegrej, du skal bruge i butikken, for de har både strenge, nye hjul til compoundbuer, sigtekorn, lod, modvægt og meget mere. Der er mange forskellige super gode jagtbuer til gode priser i butikken, og der vil helt sikkert være lige den bue, du skal bruge, som passer til din størrelse og armstyrke. Hvis du skal bruge pile, så er der også mange forskellige gode kulfiberpile til salg til gode priser. Disse er super gode, da de er meget lette, men får en enorm god styrke på. Der er selvfølgelig også mange forskellige pilespidser, og her kan du finde nogle meget dødelige designs.

Læs videre