Se fyrværkeriet før, du bestiller. Kongkrudt fremviser alt deres flotte skyts under deres prøveafskydning d. 27. december. Her kan du shoppe bomberør, fontæner og meget andet på tilbud.

Se sortimentet af de smukke bomberør på www.kongkrudt.dk

Hvis du vil undgå kø i butikken, kan du også bestille online. Kongkrudt har et kæmpe sortiment af bomberør, fontæner, nytårsraketter og juniorartikler. Mange danskere er helt vilde med bomberør. Hvis du køber hos Kongkrudt, undgår du en skuffelse, da der herfra sælges fra Royal Fireworks, som har gjort sig populære på kvaliteten af deres bomberør. Den konstante strøm af varierende og farverige lys gør oplevelsen unik og er med til for alvor at få folk op i nytårsstemning. Du finder mega bomberør som fx Airbomb 50 mm modellen, men du kan også købe samlede pakker med forskellige bomberør eller disse plus andet fyrværkeri som nytårsraketter, fontæner og batterier. Gå ikke glip af Sjællands største sortimentet af nytårsskyts, som sælges online og i Næstved og leveres over disken i selve butikken og ikke på brakmark.

Outlet – nytårsskyts på tilbud i Næstved

Fyrværkeri behøver ikke at skære et hul i pengepungen. I hvert fald ikke, når man kigger i kategorien med fyrværkeri på tilbud på www.kongkrudt.dk. Her finder du nedsatte varer fra nytårsaften, dengang 2018 blev til 2019. Der er nogle guldfund som fx deres Gold Bundle fra Royal Fireworks, der er en pakke med nogle af de bedste bomberaketter og batterier fra Royal Fireworks. Når 2019 bliver til 2020, vil du naturligvis kunne vælge mellem et opdateret udvalg af fyrværkeri i outlet sektionen. Kom forbi Næstved efter Nytårsaften, og vælg mellem lækkert fyrværkeri på tilbud. Det er for mange også værd at køre til Sjællands største sortiment af bomberaketter, fontæner, batterier osv., hvis man bor i Ringsted, Slagelse eller Køge.

Kigger du efter fyrværkeri på tilbud? Så læs mere på kongkrudt.dk, og køb bomberør, fontæner, nytårsraketter og batterier til ekstra stærke priser.

Læs videre