Der er hos Handy Transportvogne A/S altid gode muligheder for at shoppe gode produkter til erhverv og det private, i høj kvalitet. Sortimentet byder bl.a. på rullecontainere og stålborde, som findes til gode priser.

Alt i rullecontainere til erhverv og offentlig sektor

Handy Transportvogne A/S udbyder en lang række rullecontainere, som er fremstillet i rustfrit stål. Grundet de gode materialer er du sikker på at få en rullecontainer, som er slidstærk og har en lang levetid. Der findes rustfrie rullecontainere til alle slags brancher, hvor det kun er fantasien der sætter grænser. De rustfri rullecontainere er et godt alternativ til andre opbevarings- og transportløsninger, da de kan opbevare og transportere som en selvstændig enhed. Rullecontainerne fås i forskellige størrelser, og kan derfor benyttes til stort set alle slags opgaver. De findes også i forskellige prisklasser, alt efter hvilken kvalitet og holdbarhed man ønsker på produktet. Læs eventuelt mere om dine muligheder på handy.dk, hvor der også tilbydes god rådgivning til at finde den mest optimale løsning til dig.

Køb rustfrie stålborde hos Handy Transportvogne A/S

Der tilbydes hos Handy Transportvogne A/S også et fornuftigt udvalg af forskellige stålborde, i høj kvalitet. De mange forskellige stålborde findes i flere størrelser og prisklasser, så alle kan være med. Stålbordene er fremstillet i rustfrit stål, hvilket gør dem ideelle til miljøer, hvor man skal være ekstra opmærksom på hygiejne og renlighed. Derfor er stålbordene fra Handy Transportvogne A/S ofte brugt på hospitaler og sygehuse, men er også perfekte til værksteder, erhvervskøkkener og lignende. Stålbordene er slidstærke og har en lang levetid, som er vigtigt grundet de miljøer bordene benyttes i. Stålbordene er oftest fremstillet i rustfrit 304, men der findes hos Handy Transportvogne A/S også produkter fremstillet i syrefast 316. Læs mere på handy.dk og find dit næste inventar til din virksomhed.

Besøg webshoppen allerede i dag, hvis du leder efter nyt og professionelt inventar.

Læs videre