Profilmetal A/S sælger ståltag og alt, hvad der dertil hører. Du kan bl.a. læse mere om inddækninger, rørmanchetter etc. her.

Rørmanchetter i høj kvalitet til dine specifikke behov

Hvis du har skorsten og skal føre røgen igennem til tagrenderør, så skal du bruge en rørmanchet. Der findes mange forskellige rørmanchetter, og du kan bl.a. handle hos Profilmetal A/S, som fører kvalitetsprodukter til gode priser. De sælger direkte fra fabrikken, og du kan derfor være sikker på at få gode priser, og deres produkter er i øvrigt i et højt kvalitetsniveau. Der findes mange forskellige størrelser af rørmanchetter, og du kan uden tvivl finde præcis den størrelse, du skal bruge til dit projekt. De fører også tagfugemasse, som du også får brug for, hvis du skal føre røg igennem fra skorsten til tagrenderør. Du kan opsøge deres glimrende kundeservice, hvor du kan lære mere om, hvilke produkter, du får brug for i dit projekt. De giver også gode tips, da alle medarbejderne er passionerede omkring ståltag og konstruktion. Læs mere på hjemmesiden www.profilmetal.dk, hvor du kan finde rørmanchetter i den bedste kvalitet.

Ståltag er en nem og holdbar løsning på det nye tag

Profilmetal A/S fører også ståltag lavet på egen fabrik i Danmark. Når der skal lægges nyt tag på huset, så kan du med fordel overveje, om det ikke skal være et ståltag. Det koster for det mest langt mindre, og er i øvrigt langt hurtigere og mere enkelt at lægge. Pladerne kan hurtigt sættes sammen, skrues fast, og så har du et enormt holdbart tag, som beskytter dit hus i mange årtier. Under et ståltag, skal man lægge et undertag, som isolerer, hvilket du selvfølgelig også kan købe på www.profilmetal.dk, hvor du kan finde alt til tagprojektet. De sælger stålplader i mange forskellige profiler, bl.a. sinusplader med den kendte bølgeform samt plader, der mimer tagsten og altså ligner et rigtigt tagstenstag. Du vil helt sikkert synes godt om det store udvalg og kunne finde præcis det tag, der matcher til dine drømme og visuelle ambitioner for din bygning.

Læs videre