Hos JEMA LIFT kan du finde alt i lifte og løfteborde i bedste kvalitet. Læs bl.a. om en vareelevator og om et løftebord til arbejdsindretning her.

Brug for en professionel vareelevator? Klik ind på www.jemalift.dk

Der er mange forskellige slags lifte og løftemekanismer og en af de helt store spillere i udviklingen af teknologien er JEMA LIFT, som i over 40 år har lavet lifte i verdensklasse på deres fabrik her i Danmark. De laver alt fra løfteborde og handicaplifte til vareelevatorer. Deres vareelevatorer installeres hos jer, så I får en totalløsning, som passer lige til jeres virksomhed, og de vil helt sikkert kunne finde en genial løsning til jer. Der er mange forskellige slags måder, man kan transportere varer på, men det er helt sikkert en god ide at anskaffe sig en elevator, hvis man ofte skal transportere tunge ting på tværs af etager, for ellers kan det være enormt hårdt for de ansatte. En vareelevator fra jemalift.dk er super god samt stærk og vil helt sikkert kunne klare skærene hos jer. De laver skræddersyede løsninger, som bliver installeret og monteret, så de er klar til brug. Og der er mange forskellige muligheder for valg og tilvalg.

Bestil et stærkt løftebord til arbejdsindretning

JEMA LIFT laver også løfteborde til bedre arbejdsindretning, og sådan et er super smart når man arbejder med tunge ting og fx mekanik. For med sådan et kan man både hæve mandskabet op til arbejdspositioner i højden, men man kan også løfte enormt tunge emner i store højder. Der er mange forskellige gode og spændende muligheder for løfteborde i forskellige størrelser og som løfter til forskellige højder. Et løftebord til arbejdsindretning med trippelsaks kan løfte to tons op i tre meters højde, og mindre borde kan løfte langt tungere emner i mindre højder. De har mange forskellige designs med forskellige løftekapaciteter og en del funktioner, og du kan være helt sikker på, at du nok skal kunne finde lige det bord, som du skal bruge. Se de mange borde til arbejdsindretning på hjemmesiden og find det helt rette.

Læs videre