Går du op i om din hund spiser ordentligt, og vil du gerne sørge for at den får en sund og varieret kost hver eneste dag, hvor den får alle de vitaminer og mineraler igennem foderet som den har brug for? Så er HIKE mærket for dig, eller rettere for din hund. Det danske mærke producerer nemlig hundemad i særklasse, hvor man har fjernet alle de usunde ingredienser, og erstattet dem med dem der er gode for hundemaver. Deres katalog er ganske bredt, og tæller blandt andet godbidder til hunde og vådfoder til hunde. Læs mere herunder.

Hundemad i høj kvalitet

Det kan bestemt godt betale sig at bruge lidt tid på at vælge den hundemad man køber til ens bedste firbenede ven. Det viser sig nemlig at det langt fra er altid hundemad som er lige sundt for hunden. Ét af de mærker der går forrest når det gælder om at give danske hundeejere bedre mulighed for at købe sund hundemad til deres hund, er www.hike.dk. Hos HIKE producerer man hundemad hvor man har fjernet alle de lidt uheldige ingredienser som mange producenter desværre putter i deres foder, og erstattet dem med en masse sunde ingredienser, som din hund helt sikkert vil elske, og som er sundt for den.

Sund vådfoder til hunde

Kataloget med hundemad fra HIKE spænder ganske bredt, og tæller blandt andet vådfoder til hunde. Lige som det generelt kan siges om kataloget fra den danske producent, er alle typer vådfoder til hunde nøje udvalgt ud fra et ønske om at skabe sundt vådfoder til hunde, der samtidig er velsmagende for hunden. Det giver med andre ord både en sundere hund når man køber kvalitets vådfoder til hunde som det fra den danske producent, samtidig med at den helt sikkert også vil blive ekstra glad når det er spisetid.

Læs videre