Lad medarbejderne vælge egen julegave. ”Vælg din julegave” er et smart koncept, som altid resulterer i glade ansatte, og konceptet hedder Gaveregn. Læs mere om denne gavemulighed inden for firmajulegaver ved at klikke ind forbi markon.as, der også leverer firmatøj til danske virksomheder, der kun ønsker seriøs kvalitet til gode priser.

Vælg din julegave - Læs om Gaveregn her

Vælg din julegave hos MarkOn med løsningen, der hedder Gaveregn. Det er koncept, hvor de forskellige medarbejdere får et antal point, som kan bruges i et katalog, der er spækket til randen med lækre produkter. Her kan den enkelte ansatte selv vælge, om den skal stå på lækkerier som en god vin eller gin, men medarbejderen kan også vælge den sunde og sporty oplevelse i form af lækkert løbetøj. Det er svært at gøre alle i en virksomhed glade med den samme gave, og derfor er denne mulighed så god. Når den ansatte selv vælger en julegave, så sendes ordren videre i systemet, og hele forsendelsen med firmajulegaver ankommer samlet i separate gaveposer. Det bliver 100 % en glædesfuld dag, når det er tid til at modtage julegaverne på kontoret. Bestil firmajulegaver til dine ansatte online via markon.as.

Bestil firmatøj med logo til stærke onlinepriser via www.markon.as

Der tilbydes en lang række af eksklusivt firmatøj, hvor du selvfølgelig kan få din virksomheds logo på. Køb medarbejdertøj og erhvervsbeklædning i lækker kvalitet. Det er klart, at firmatøj skal være i topkvalitet, da det bliver brugt så hyppigt, og fejlvalg kommer til at blive en dyr fornøjelse. Hos MarkOn kan du vælge imellem sublimt firmatøj som f.eks. poloshirts, skjorter og sweatshirts. Du kan også vælge imellem løbetøj, der bl.a. kan benyttes til årets DHL stafet. Køb erhvervstøj online, og vælg fra et stort udvalg af medarbejderbeklædning. Der tilbydes også gode priser på slips, tørklæder og sweatshirts, når man handler via markon.as.

Kigger du efter firmatøj eller firmajulegaver? Så besøg MarkOn online, der f.eks. gør det muligt for kunderne selv at vælge deres egen julegave med et smart system, der hedder Gaveregn.

Læs videre