Engangsservice og bionedbrydelige produkter, som fx tyggegummi fra True Gum, er blot få eksempler på, at Gågrøn er butikken til dig, der ønsker at leve et grønnere og mere miljøbevidst liv. Klik ind på deres imponerende webshop, gagron.dk, eller besøg deres hyggelige fysiske butik i København allerede nu. Du kan også læse med her for at blive klogere på det spændende foretagende.

Engangsservice i kompostbare materialer

Gågrøn blev grundlagt i 2006, og siden da har virksomheden leveret naturvenlige produkter og grønne alternativer til et hav af kunder. Ikke blot til københavnerne, der har fornøjelsen af den skønne fysiske butik, men også andre danskere, der har kunnet shoppe online. Produkterne er altid nøje udvalgt af det dygtige og passionerede personale, som ved alt om produktionsforholdene, materialerne osv. Har du fx også dårlig smag i munden, hver gang du smider sække ud med engangsservice fra havefesten eller skovturen, så er der gode nyheder til dig. For hos Gågrøn kan du købe miljøvenligt engangsservice fremstillet i materialer som komposterbart plast og sukkerørsfibre. Det bæredygtige engangsservice er et fremragende alternativ til engangsservice i plastik, som desværre belaster jorden i rigtig høj grad.

True Gum med flere forskellige smage

Apropos dårlig smag i munden, så forhandler Gågrøn også bionedbrydeligt tyggegummi fra True Gum. Det danske tyggegummifirma har skabt et alternativ til konventionelt tyggegummi, der normalvis indeholder mange tilsætningsstoffer. True Gum består derimod udelukkende af naturlige ingredienser. Dette er dog ikke noget, der går ud over smagen. Tværtimod. True Gum laver nogle meget lækre og smagfulde tyggegummier, som altså fjerner den dårlig smag i munden – i mere end én forstand. Der er altså ikke nogen grund til ikke at vælge True Gum, som naturligvis kommer i flere forskellige smage. Hvis du kunne tænke dig at vide mere om True Gum, skal du endelig spørge de hjælpsomme, professionelle og venlige medarbejdere hos Gågrøn. De hjælper dig nemlig hellere end gerne.

Læs videre