Hos Dorch & Danola har man helt styr på det med at forhandle værktøj. Det gælder ikke mindst inden for maskiner til træ, hvor an stort set vil kunne finde alle de typer maskiner som man kunne mangle, inklusiv en smart og kraftig bænksliber og / eller båndsliber. Butikkens ejere har tydeligvis gjort sig umage da de satte kataloget sammen, hvilket kategorierne bænksliber og båndsliber begge understreger. Vil du vide mere, så læs videre i artiklen herunder.

Bænksliber i høj kvalitet

Vil du være helt sikker på at dit værktøj er knivskarpt og generelt hundrede procent klar til brug når det kræves? Så er en bænksliber et godt stykke værktøj at have stående på værkstedet. Derfor finder du selvfølgelig også en smart bænksliber som en del af kataloget hos www.dorchdanola.dk. Ja faktisk ikke kun én, men en række forskellige typer bænkslibere, i forskellige størrelser. Udover selve bænksliberne finder man naturligvis også slibeskiver i forskellige størrelser og grovheder i samme kategori, præcist som man ville forvente. Kataloget i kategorien bænksliber leveres af gode og velkendte fabrikanter som Tormek, Holzmann og Scantool. Der skulle derfor ikke være en finger at sætte på udvalget af bænkslibere, hverken når det kommer til kvalitet eller praktiske og driftssikre design. Og så er der end da fri fragt over 1000 kr.

Praktisk båndsliber 

Udover en ny bænksliber, kan du blandt andet også vælge at købe en båndsliber hos Dorch & Danola. En båndsliber er ligesom bænksliberen et praktisk stykke værktøj, som man kan få masser af gavn af på værkstedet. En båndsliber kan blandt andet anvendes til at slibe træ, gulve eller til at rette kanter på lister af. Kataloget med båndslibere leveres bl.a. af Holzmann, Scheppach og JET. Træ navne som man altid roligt kan vælge, når man skal købe en ny båndsliber eller andre typer maskiner til træ.

Læs videre