Køb et fadølsanlæg til hjemmet og festen hos tapshop.dk, der forhandler elegante fadølsmuligheder, der er lette at tage i brug. Køb Plug&Play anlæg på hjemmesiden, som tilbyder muligheder med vandbad eller med kompressor. Der forhandles også tilbehør som CO2 regulatorer og tappehaner til stærke priser.

Køb eller lej et fadølsanlæg til hjemmet

Mange danskere ønsker et fadølsanlæg til hjemmet, og hos tapshop.dk har du muligheden. Der forhandles fadølsanlæg til hjemmebrug og til festen. Du finder modeller i flere prisklasser inkl. Plug&Play anlæg, der er lige til at tage i brug. En god og velskænket fadøl kan redde enhver fest, og derfor skal du selvfølgelig også have et ordentligt fadølsanlæg til dit event. Køb de bedste fadølsanlæg på markedet via www.tapshop.dk, der bl.a. forhandler modeller med kompressor og vandbad. Se de komplette løsninger online, og kom i gang med at servere fadøl med det samme. Du finder også hjælpevideoer og udførte guides omkring fadøl og udstyr via www.tapshop.dk, som også udlejer, hvis du kun har brug for fadølsanlæg til et enkelt event.

CO2 regulator til dit anlæg - Gode priser

Se det store udvalg af fadølstilbehør hos tapshop.dk, der har alt til dit anlæg. Køb bl.a. en CO2 regulator på www.tapshop.dk, der fører forskellige modeller til særdeles stærke priser. Hvis du klikker ind på kategorien, finder du også en god hjælpevideo, der beskriver, hvordan du vælger en ny CO2 regulator. Køb komplette regulatorsæt i højeste kvalitet, hvor du også finder modeller til direkte flaskemontering. Hvis du leder efter en CO2 regulator til en stærk pris, eller du er på udkig efter andre reservedele til anlægget, kan du med sandsynlighed finde de rette fadølsartikler på www.tapshop.dk. Få hjælp til at vælge en CO2 regulator online.

Kigger du efter en CO2 regulator eller andet tilbehør til dit anlæg til fadølsskænkning? Bestil reservedele samt komplette fadølsanlæg til hjem og begivenhed hos tapshop.dk, der også forhandler modeller med vandbad og kompressor. Læs mere om, hvordan man skænker den perfekte fadøl ved at klikke ind på www.tapshop.dk.

Læs videre