Conradsen forhandler svejsemaskiner og svejseudstyr. Ønsker du en Migatronic svejsemaskine, så kan du både købe, leje eller få finansiering af en maskine gennem dem. Derudover har de et godt udvalg, hvis du overvejer en perforeret stålplade. Har du interessere i en Migatronic eller en stålplade, så kan du købe det på pconradsen.dk.

Vær sikret en effektiv Migatronic svejsemaskine

Du kan som kunde hos P. Conradsen opnå gode besparelser ved køb af en Migatronic svejsemaskine. De står for at servicere den. Har du spørgsmål eller er nysgerrig på noget omkring din Migatronic svejsemaskine, så er du altid velkommen til at kontakte deres kundeservice. Det kan gøres ved at ringe til dem på telefonnummeret 96 20 20 20. Det er muligt at købe en Migatronic svejsemaskine som ny og som brugt, og uanset hvilken du vælger, så får du hurtig levering. De har overordnet set et udvalg, der spænder bredt. Det være sig både i pris og funktionalitet fra den mere basale svejsemaskine til den avancerede udgave. Nogle versioner af deres Migatronic svejsemaskiner kommer med vogn, hvor de fleste sælges uden.

Køb perforeret stålplade til erhverv

Conradsen har derudover et stort sortiment inden for perforerede stålplader til erhverv. En perforeret stålplade er en plade med enten runde eller firkantede huller i. Stålpladerne fås i et utal af størrelser, godstykkelser og variationer. Der er derudover forskel på procentangivelsen af luft. Du kan benytte en perforeret stålplade til flere forskellige formål. Typisk bruges de til afskærmning, hvor ventilation ønskes. De enkelte typer giver mulighed for at vælge det udtryk, der passer bedst til dit behov. Ved køb af en perforeret stålplade og andre produkter lægges der stor vægt på, at du får det rette produkt til den lovede leveringstid. Det betyder, at de har visse kundefordele såsom fri fragt i Nordjylland inkl. alle former for stål og stålplader. Derudover har de døgnservice og hurtig levering på alle deres produkter herunder en perforeret stålplade. For ikke at glemme når du skal vælge de rette stålplader, så har du mulighed for at få personlig og faglig rådgivning. Du kan få hjælp både på mail eller via telefon, hvis du ønsker dette.

Virksomheden P. Conradsen har i næsten 100 år markeret sig som en pålidelig leverandør til bl.a. skibsindustrien, fiskerisektoren og jern- og maskinindustrien. Derudover opererer de også inden for statslige og kommunale institutioner. Sidstnævnte tæller primært i Danmark men også på eksportmarkeder som Mellemøsten, USA og i dele af Europa. De tilbyder alle former for værktøj og værktøjsmaskiner, tekniske artikler og fiskeriartikler, når der er behov for stål og jern.

Læs videre