Når du klikker ind på dc-supply.dk, vil du blandt andet kunne se et hav af industri containere, som du da også kan læse mere om i sidste afsnit. Men DC-Supply er verdenskendte for deres containerløsninger, så hvis du fx leder efter en 20 fod container, er du kommet til det helt rette sted.

20 fod containere til skarpe priser

En 20 fod container er en god størrelse på en kvalitetscontainer fra DC-Supply, som har deres hovedsæde, værksted og lager i Nørresundby. De har også lagerfaciliteter flere andre steder i landet. Hvis du er interesseret i at leje eller købe en 20 fod container fra den nordjyske virksomhed, skal du ikke blive forskrækket af de lave priser, den høje kvalitet til trods. Hos DC-Supply er kunden nemlig altid i centrum, og det betyder også, at de mener, at den 20 fod container ikke behøver at koste det hvide ud af øjnene. Deres store fokus på deres kunder betyder også, at de har en unik kundeservice, så du skal heller ikke være bange for at kontakte dem over telefonen eller på e-mail, hvis du vil høre mere om deres produkter, som fx en 20 fod container.

Industri containere i høj kvalitet

1981 er ikke kun året, hvor store stjerner som Beyonce Knowles, Zlatan Ibrahimovic, Britney Spears og Serena Williams blev født. Det var også det år, hvor DC-Supply blev grundlagt. Og siden da er det kun gået én vej for den danske virksomhed: Fremad. De er blandt andet blevet meget kendte på deres industri containere og industriløsninger. Mange af virksomhedens kunder kommer fra et hav af forskellige og forskelligartede industrier, så det er intet mindre end imponerende, at de kan holde så højt et niveau på deres industri containere. Virksomhedens løsninger med industri containere er mange, og inde på deres hjemmeside kan du se nogle specifikke eksempler på, hvad industri containere fra DC-Supply kan bruges til.

 

Læs videre