Når man skal have en ny kuffert, er det vigtigt at købe fra et ordentligt mærke. De billige løsninger har en markant kortere holdbarhed. Køb alt fra kabinekufferter til pengekatte online hos E-tasker.dk, der leverer hurtigt til alle dele af Danmark.

Prisgaranti på alle kufferter

Se Danmarks bedste udvalg af trolleys. Leder du efter en stor kuffert til flyets lastrum, eller kigger du efter en kabinekuffert? E-tasker.dk har begge dele, og du finder også kuffertsæt i høj kvalitet med matchende kufferter. Der sælges fra brands som Reize, Echolac, Delsey og især Conwood, hvor E-tasker.dk har mere end 100 modeller fra sidstnævnte kuffertleverandør. Du vil også hurtigt opdage, at der er gode tilbud på nogle af modellerne, hvor der virkelig er noget at spare på en kuffert i allerhøjeste kvalitet. E-tasker.dk tilbyder desuden prisgaranti på hele udvalget, så det bliver ikke billigere at købe en kuffert fra et af de kendte mærker end hos E-tasker.dk. Køb trolleys til din ferie allerede i dag.

Pacsafe pengekat. Se udvalget på www.e-tasker.dk

Mange glemmer at tænke på sikkerhed, når det kommer til at arrangere en rejse, udover helbredsforsikringen. Det er dog også vigtigt at beskytte sine ejendele, og det kan man gøre med en Pacsafe pengekat. Du finder pengekatte fra Pacsafe i flere farver og altid i en høj kvalitet hos E-tasker.dk. Man får en rejsepung med plads til de essentielle dele som f.eks. pas, kontanter, kreditkort og smartphone. Den kan benyttes over halsen, men også som en crossover taske. En Pacsafe pengekat er justerbar, og sikkerheden understreges ved den gennemgående stålwire. Det er altså ikke muligt for den typiske tyveknægt at rive den i stykker. Det er en metode, som mange tyve desværre har succes med, når det kommer til billige tasker på markedet.

Leder du efter en lækker pengekat eller kuffert? Køb fra kendte mærker som Pacsafe, Reize, Conwood og Delsey via www.e-tasker.dk, der også tilbyder prisgaranti.

Læs videre