Uanset om du leder efter kontorartikler, møbler, rengøringsmidler eller elektronik til kontoret, så har Remmer alt, du mangler. Denne leverandør tilbyder professionel kontorforsyning til virksomheder. Se deres TCO beregner online på remmer.dk, og læs mere i artiklen her.

På remmer.dk finder du tusindvis af kontorartikler

Som du sikkert allerede har mærket på første hånd, så gør det en stor forskel, hvem man samarbejder med i forhold til kontorartikler. Remmer er en af de førende i landet, som har modtaget gode ord fra nogle af de mest ambitiøse firmaer. Du kan læse mere om, hvad deres kunder siger på remmer.dk. Køb billige kontorartikler, hvor der især er fokuseret på at holde stykprisen nede. Serviceniveauet er endnu en grund til at bestille på www.remmer.dk. Som bruger hos Remmer er det nemt at tilpasse kontorartiklerne og leveringen til din kontorvirksomhed. Se også den miljøvenlige linje af artikler til kontoret, som du kan klikke ind på via websitet.

TCO beregning - Overblik over kontorforsyning

Størstedelen af kontorforsyning er genbestillinger, og der er meget tid at spare ved at oprette en firmaprofil hos Remmer. Prøv Remmer Depot, og oplev hvordan det er at samarbejde med en professionel leverandør, der kigger på virksomhedens behov og kommer med relevant vejledning. Der analyseres på jeres behov for kontorforsyning, så medarbejderne ikke skal bekymre sig, om der er nok etiketter til printeren, notesbøger eller lignende. Derved frigives der også mere tid op i deres hverdag, så de kan bruge tid på opgaver, der giver sorte tal på bundlinjen. Se den brugervenlige TCO beregner hos Remmer, og lær mere om kontorforsyning online. Læs også mere om muligheden for en besparelsesanalyse på artikler til kontoret. Prøv selv at justere lidt på tallene i TCO beregningerne, og se, hvad forskellen er.

Kigger du efter en TCO beregner med henblik på at få klarhed om kontorforsyning? Så besøg remmer.dk, der forhandler kontorartikler til lave priser med mulighed for at indgå avancerede serviceaftaler, der tager hånd over jeres virksomhedsbehov.

Læs videre