Se Viaplay og DR i udlandet. Dette gøres muligt med en VPN, og hos vpn-byen.dk har de gjort det muligt for alle at tilmelde sig en VPN service uanset teknisk kunnen. Klik ind på www.vpn-byen.dk, og tilmeld dig denne gyldne mulighed for at se dansk fjernsyn i udlandet.

Viaplay i udlandet - Besøg www.vpn-byen.dk

VPN-Byen.dk A/S tilbyder VPN service, som gør det muligt for dig at streame Viaplay. Du behøver ikke at undvære dit elskede Viaplay, selvom du er geografisk uden for DK. Med en VPN bliver det muligt at streame Viaplay, uanset om du ligger midt i Central Park, eller du soler dig på en af Sydafrikas strande. Se dansk TV i udlandet, uanset hvor henne i Verden du befinder dig. Det fungerer ved, at VPN-Byen tilbyder en VPN service, som giver dig en dansk IP adresse. Denne gør det muligt at se indhold, som normalt er geografisk låst til Danmark. Så behøver du ikke at undvære dine yndlingsprogrammer fra Viaplay, TV2 Play, YouSee, Netflix og mange flere. Læs mere om muligheden for at se dansk fjernsyn uden for DK’s grænser online på www.vpn-byen.dk.

Se DR, selvom du er i udlandet

Med servicen fra vpn-byen.dk kan du også se DR i udlandet. Nyd de danske programmer fra Danmarks Radio online tjeneste, selvom du ikke befinder dig i Danmark. Hvis du er på ferie eller bosat i udlandet, og du gerne vil se DR TV, så klik ind på vpn-byen.dk, og tilmeld dig i dag. Deres danske kundeservice sidder parat til at vejlede dig, så du kan starte med at se DR i udlandet så hurtigt som muligt! Når du har tilmeldt dig et abonnement og logget ind, får du muligheden for at sætte VPN op på din enhed, og dernæst får du en dansk IP. Nu vil du så være i stand til at se DR, TV2 Play, dansk Netflix og meget andet i udlandet, selvom det normalt ville kræve, at man geografisk er i Danmark.

Bestil VPN på vpn-byen.dk, og se DR, Viaplay etc. i udlandet.

Læs videre