Inde på siden Av-Cables.dk finder du både HDMI kabler og USB WiFi stik. Hver kategori byder på mange muligheder og et væld af brands og typer. Du skal selvfølgelig kunne finde det rette elektroniske tilbehør, og det kan du på www.av-cables.dk. Deres udvalg er intet mindre end gigantisk, så du kommer ikke til at skulle kigge andre steder.

Kæmpe udvalg i HDMI kabler

Det er ikke kun udvalgets størrelse, som gør det lækkert at shoppe på www.av-cables.dk. Køb HDMI kabler med dag til dag levering. Så kan du se på film i høj opløsning allerede i morgen, uanset om du ønsker et helt almindeligt HDMI kabel til at tilslutte monitoren med PC’en, eller du har brug for et HDR HDMI kabel, som kan håndtere 8K opløsning, så du kan se biograffilmene i allerbedste opløsning på din dyre fladskærm. Det er klart, der også kan være nogle andre krav til HDMI kablet. Skal det være vinklet eller fladt? Skal det udmunde i noget andet end HDMI? Køb f.eks. adaptere til DisplayPort, VGA og DVI på siden, der tilbyder prisgaranti.

USB WiFi stik - Bestil en netværks dongle som et eksternt netværkskort på www.av-cables.dk

USB WiFi stik og netværks dongler sælges også på www.av-cables.dk. Her får man en usædvanlig enkel løsning, hvis man bare vil på netværket i en fart. Du putter dette eksterne netværkskort i en USB port, og så kan du faktisk tilkoble det med det samme. Et USB WiFi stik og dongle giver f.eks. mening at købe, hvis det interne netværkskort på din bærbare computer er brudt sammen. Du behøver naturligvis ikke købe en splinterny PC blot af denne grund. Et USB WiFi stik som dongle er i stedet for en oplagt mulighed, der samtidig er langt billigere end alternativerne. Du kan læse lidt mere om mulighederne med USB WiFi stik på www.av-cables.dk, hvor du kan bestille forskellige typer eksterne netværkskort og dongler, så du igen kan komme på internettet og surfe løs.

Vælg imellem alt i HDMI kabler og USB WiFi stik. De eksterne netværkskort i form af dongler kommer fra anerkendte mærker som TP-Link og flere andre anerkendte leverandører. Se mere hos Av-Cables.dk.

Læs videre