2BM udvikler, sælger og implementerer smarte IT systemer til virksomheder verden over. Læs mere om SAP Payroll Paralleltest og SMART Photo Server til SuccessFactors her.

Praktisk SAP Payroll Paralleltest

2BM udvikler mange forskellige smarte IT-systemer til virksomheder, som gerne vil effektivisere og optimere deres processer. Der er mange forskellige opgaver, bl.a. de administrative, som man kan løse med gode og skræddersyede IT-systemer. Bl.a. har de udviklet et SAP Payroll Paralleltest system, som kan teste nye lønsystemer parallelt med de gamle og sikre at alle lønberegninger er helt præcise, inden nye systemer implementeres. Det er rigtig smart og har virkelig været en mangelvare ved implementeringen af SAP systemer i mange virksomheder. Man skal huske at digitalisere på en måde, som er ansvarlig over for sine medarbejdere, hvor man tager sig den tid, det tager og måske betaler lidt ekstra for at overgangen går glat. Hertil er Payroll Paralleltest til SAP et super godt eksempel på et program, der sikrer en ansvarlig overgang til nye systemer. Du kan læse mere om det smarte system til SAP Payroll Paralleltest på deres hjemmeside 2bm.dk.

SMART Photo Server til SuccessFactors

I store virksomheder, som har flere afdelinger verden over, kan det være et problem med intern kommunikation, idet medarbejderne slet ikke kender hinanden, og ikke genkender hinanden. Dette kan digitalisering også hjælpe med til, for 2BM har udviklet et progrma kaldet SMART Photo Server til SuccessFactors, hvor billeder af alle medarbejdere kan gemmes det samme sted. SMART Photo Server til SuccessFactors uploader automatisk nye medarbejderes billeded til databasen, hvilket gør det lettere at genkende de medarbejdere, som du kommunikere med. Løsningen sikrer en perfekt integration imellem billedkilden og SuccessFactors, køreklar integrationsmotor, webbaseret administrator-interface og en SSL-krypteret webtrafik. SMART Photo Server til SuccessFactors er en super god løsning til virksomheder som vokser hurtigt, og gerne vil styrke fællesskabet og kommunikationen imellem medarbejderne på tværs af etager, bygninger, afdelinger og lande. Det kan hjælpe til at skabe en fælles følelse af sammenhold, idet man genkender billeder og husker ansigter bedre end navne.

Læs videre