Hvis du vil være sikker på at opbevare din ejendom sikkert, så har du brug for en effektiv alarm. Hos KBJsikring.dk kan du regne med god service, masser af erfaring og gode billige alarmer til erhverv. Du kan endda få en Jablotron 100 til en god pris, hvor der er radiokommunikation i alarmen.

Billig og effektiv alarm til erhverv

Hos KBJsikring.dk har de mere end 20 års erfaring i branchen, så der er styr på sikringsarbejde. Det har de bevist igennem nødvendige certificeringer, som gør at de er i stand til at arbejde med det udstyr, som de sælger. Det betyder at du får en effektiv og god løsning, hvis du mener, at du har brug for ekstra sikkerhed i dit hus, sommerhus eller virksomhed. Netop med virksomheder, så har KBJsikring.dk en række gode løsninger som du kan få, uden at ødelægge sparegrisen. Uanset om det er alarmer eller overvågning, så er du sikker på en god billig alarm til dit erhverv. En ting er at løsningerne hos KBJsikring.dk er billige, de er også af god kvalitet, som f.eks. tågeløsninger, hvor tågesikringen leveres fra PROTECT, som er en førende på markedet. Tågen er en af mange effektive alarm til erhverv, som de tilbyder hos KBJsikring.dk.

Jablotron 100 kvalitetsalarm

En løsning som både kan bruges til privaten, men også erhverv er Jablotron 100, som er en prisbillig kvalitetsalarm, som har et hav af udvidelsesmulighed, hvis du ønsker det. Det er din egen personlige alarmcentral, som betyder at du kan få skræddersyet Jablotron 100 til netop dine behov. Den er nem at betjene, hvilket kan gøres igennem en nøglebrik, mobil eller koder, som du taster direkte ind på alarmen, hvilket gør Jablotron 100 velegnet til villa, sommerhus eller virksomheder. Som nævnt før, så er der en masse udvidelser. Det kunne f.eks. være tågeløsningen ved indbrud, men det kan også være en almindelig røgalarm, som bliver sammenkoblet med Jablotron 100. Derudover kan du også få tilknyttet sirener og en fotodetektor, som tager billeder, og sender dem direkte til din mobil. Dermed har du mulighed, for at leve op til de forsikringskrav, som din forsikring måtte have til dig. Du er med andre ord rigtig godt sikret imod indbrud.

Læs videre