Når du køber en Paperwhite, skal den være med dansk layout. Du finder også andre modeller fra Kindle som f.eks. 10 og Oasis, hvis du vælger at shoppe på www.ebookreader.dk. Det er yderligere en webbutik, der forhandler readers fra andre anerkendte producenter - Kobo, Onyx, PocketBook m.m. Køb også trådløse Bluetooth højtalere både til morgenradioen og til at lytte til dine bedste lydbøger, når du f.eks. sidder i haven.

Kindle Paperwhite (Danmark-udgave) på www.ebookreader.dk

Du kan købe en Kindle Paperwhite 4 i Danmark hos eBookReader.dk, der sælger e-bogslæsere med dansk sprog. Det gør det lige den ekstra grad bedre, at man også får et produkt, der er kompatibelt med det danske sprog. eBookReader.dk fører flere modeller fra Kindle. De kan også friste med Oasis, Voyage og 10. Søger du efter en udvidet forsikring? Det er måske værd for dig at få 2 år ekstra, hvilket ikke koster mange hundrede kroner på www.ebookreader.dk. Hvis det giver dig tryghed i maven, er det i hvert fald værd at overveje. Man kommer nemt til at værdsætte ens Kindle e-bogslæser rigtig meget. Spar penge på Paperwhite 4 uden reklamer, Voyage m.m. online allerede i dag.

Smarte trådløse Bluetooth højtalere til salg online

De tilbyder ikke kun readers, men også tilbehør. Køb en trådløs Bluetooth højtaler. De sælger nogle fantastiske trådløse højtalere med Bluetooth. Valget står imellem Bose SoundLink Mini II samt Philips EverPlay BT3900. Bose er et mærke for HiFi-elskere, der leder efter kvalitet. Du kan bruge SoundLink Mini II fra Bose sammen med din e-bogslæser, men det er også en trådløs Bluetooth højtaler, der kan bruges med smartphone eller en standard tablet. Med Philips EverPlay modellen får du rigtig god lyd for prisen. Der er faktisk tilbud på denne model lige nu via www.ebookreader.dk. Du er dog altid sikret en god pris, lige meget hvad du vælger på webshoppen, om det er på tilbud eller ej. Har du spørgsmål til en af disse Bluetooth højtalere? Kontakt dem for at få mere viden, så du kan vælge den rette trådløse højtaler til din reader.

Læs videre