Bestil en e-bogslæser fra Kobo hos eBookReader.dk, eller køb en Kindle ebook reader som fx Oasis eller Paperwhite 4 online.

Køb en Kindle Oasis eller Paperwhite ebook reader

Er det første gang, du skal investere i en ebook reader? Hvis du klikker ind på eksperten hers hjemmeside, finder du masser af nyttig info, så du kan foretage et succesfuldt førstegangskøb. Køb af en Kindle ebook reader er det sikre valg. Det er dette brand, som gjorde denne form for gadget populær på verdensplan. Du kan købe modeller som Oasis og Paperwhite 3 online, og du har også muligheden for at vælge en udvidet forsikring, der beskytter dig mod en række ekstra ting. Denne kan anbefales herfra. Vælg en ebook reader fra Kindle, da de understøtter det danske alfabet med Æ, Ø og Å uden nogle problemer. De fylder nærmest ikke noget, og derfor er det let at have sin ebook reader med i skoletasken, i toget og lignende, så man altid har en god bog ved hånden. Du finder et af de mest omfattende udvalg fra Kindle i DK hos eBookReader.dk, som er leveringsdygtige med den klassiske version i forskellige udgaver som fx Kindle 8 og 10, og de videreudviklede versioner som Oasis og Paperwhite 3 og 4.

Vælg en Kobo e-bogslæser som Aura H2O og Clara HD hos eBookReader.dk

En anden spiller på markedet, der har bevist sit værd, er fabrikanten Kobo. Med en Kobo e-bogslæser får du masser af kvalitetsfeatures, som man også kender fra Kindle af. Denne leverandør er kendt for Kobo Aura, Forma, Aura H2O, ONE og Clara HD, som alle sælges hos eBookReader.dk. Webshoppen har altid et bredt udvalg fra Kobo, og der står meget mere om de enkelte e-bogslæsere online.

Er du interesseret i at shoppe en ny e-bogslæser? Amazon Kindle og Kobo er to gode bud på brands til dem, der ikke gider gå ned på kvalitet. Hos eBookReader.dk kan du også købe modeller fra Onyx samt tilbehør som covers til din e-bogslæser.

Læs videre