Med FOURZE hjemmesiden er du i stand til at zoome ind på hele mærkets katalog. Du bliver også let ledt videre hen til en af de mange forhandlere. Dette brand står for noget af det skarpest gaming udstyr i Skandinavien. De bryder grænserne både inden for tastaturer og PSU’er.

Gaming tastatur, naturligvis med mekaniske taster

Hos FOURZE har de udviklet et tastatur til spillere med usædvanligt høje kvalitetskrav. Det hedder GK130 og er udstyret med red switch taster. Det vil altså sige, at du får nogle af de bedste mekaniske taster. Det giver en god responstid, og du kan hurtigt aktivere din kommando. Før handlingen ud i livet endnu hurtigere med et gaming tastatur fra FOURZE. Det er mange gange blot et splitsekund, der afgør sejren. Sørg for, at dit gear kommer til at understøtte dine ambitioner. Med et gaming tastatur fra FOURZE får du noget af det bedste, som Norden har at byde på inden for keyboards. Køb dit gaming tastatur til en god pris fra mærket FOURZE, og få masser glæde under dine spileventyr.

FOURZE PSU er perfekt til enhver gamer PC - læs mere her

FOURZE har ikke udviklet én, men hele tre forskellige strømforsyninger. Find den rette PSU til gamer PC hos www.fourze.dk. Det er selve effekten, der adskiller modellerne. Mere krævende hardware betyder, at man skal gå niveauet op for at købe en mere kraftig strømforsyning. Hvis man ikke har top-end gear, så kan man måske nøjes med basis PSU’en fra FOURZE. De kommer med 550 watt, 650 watt og så op til 750 watt. De er alle sammen bygget med henblik på funktionalitet. Når du vælger en PSU til gamer PC fra fourze.dk, så kommer ydeevnen til at tilfredsstille. De har modtaget certifikatet 80 Plus (alle tre modeller).

Start nye eventyr i spilverdenen ved at klikke ind på www.fourze.dk, der tilbyder førsteklasses udstyr fra Skandinavien. Mangler du en PSU eller et tastatur til gaming? Kigger du efter et headset eller en mus med RGB? Så er du landet det rigtige sted!

Læs videre