Kigger du efter et komplet setup af gamer udstyr? Så overvej et FOURZE gaming bundle med headset, keyboard, mus, musemåtte m.m. Når du køber alt samlet, får du også mere værdi for dine penge.

Gaming bundle med alt - skrivebord, stol m.m.

FOURZE gaming bundles fås i flere forskellige sæt. Køb simple løsninger som f.eks. FOURZE Sound Bundle, der indeholder høretelefoner og holder i højeste kvalitet. I den anden ende finder vi deres komplette FOURZE Omega Bundle, der kommer med skrivebord, stol og tastatur såvel som mus, musemåtte, høretelefoner og holder - alt sammen på fourze.dk. Nogle gange er ens udstyr så faldefærdigt, at det giver bedst mening at købe et komplet gaming bundle. Disse pakkeløsninger henvender sig naturligvis også til barnets første PC. Det er bedre at vælge kvalitet første gang. Derfor skal man vælge et af de udsøgte gaming bundles fra FOURZE. Klik ind forbi fourze.dk, og vælg den passende.

Gamer headset til stærke priser og i fremragende kvalitet

Hos fourze.dk finder du også en masse udstyr separat inkl. gamer headset med virtual surround. Standardløsningen er et 5.1 gaming headset i høj kvalitet, og hvis vi bevæger os længere op, finder vi deres fantastiske løsninger med RGB, trådløs forbindelse etc. Hvilken en elsker du mest? Klik ind på www.fourze.dk, og find dit nye kommunikationsmiddel. Advar vennerne, når fjenden er bag linjen, og når der er pres på flanken. Et gamer headset er vigtigt for holdindsatsen i spil som League of Legends og Counter-Strike. Din stemme kommer til at virke klar i deres øre pga. den fantastiske mikrofon, som er indbygget i FOURZE headset. Læs mere om detaljerne på de forskellige produkter i kategorien.

Går du op i gaming? Udstyret skal spille sammen, og derfor bør du overveje FOURZE. Deres gaming bundle er en perfekt løsning for mange, men køb også enkeltvis. De har alt i headset, skriveborde, PSU’er, CPU-kølere og musemåtter til den kræsne bruger.

Læs videre