Rigtig mange læseheste foretrækker at sidde med fysiske bøger frem for en e-bogslæser. Selvom det er en unik følelse at sidde med en fysisk bog i hænderne, så er der mange fantastiske fordele ved at skifte over til en e-bogslæser som for eksempel en pocketbook.

Selvom det er en elektronisk genstand, så er læseoplevelsen med en pocketbook slet ikke det samme, som at læse på sin telefon, computer eller tablet. 

Hvad er en pocketbook?

En pocketbook er en af de mest populære e-bogslæsere på markedet. Pocketbooks er kendt for deres høje kvalitet og smukke ergonomiske design. 

Med en pocketbook har du mulighed for at downloade op til 16GB data, hvilket svarer til hundredvis af bøger, som du kan tage med dig i lommen på farten.

Flere bøger samlet i én

En pocketbook er især smart til dig, som elsker at have bøger med dig, når du pendler eller rejser. Der kommer hurtigt mange ekstra kilo i tasken, hvis du skal slæbe 2-3 bøger med dig på ferie, men med en pocketbook er det intet problem at tage hele reolen med dig.

Med en vægt på blot 210 gram er den nem at have med i lommen eller håndtasken. 

Farvetemperatur efter behag

Mange afskrækkes ved tanken om at læse bøger på en e-bogslæser, fordi de tror, at det er den samme oplevelse, som at læse tekster på sin telefon. 

Men en pocketbook læser er udstyret med et indbygget SMARTlight, som fordeler et specielt lys ud over hele skærmen, som giver en behagelig læseoplevelse. 

Du kan også selv justere farvetemperaturen og skrue op og ned for intensiteten. Skærmen giver heller ingen genskin fra solen, hvis du bruger den udenfor. 

Læs eller lyt til dine bøger

En anden smart feature ved en pocketbook er, at de også understøtter MP3 lyd. Det betyder, at du både kan læse eller lytte til dine e-bøger, hvis du vil. Du kan også downloade apps til din pocketbook, så du for eksempel kan høre musik eller podcast. Du kan også downloade spil, lommeregner, fotoalbums og meget mere. 

Hvad koster en pocketbook?

Prisen afhænger af, hvor mange GB, som du har brug for, og hvor mange funktioner din e-bogslæser skal besidde. 

Du kan tage et kig hos Ebookreader.dk og blive inspireret af deres kvalitetsudvalg. Køb for eksempel deres populære Kobo E-bogslæser med comfort light, med et justerbar baggrundsbelysning, der kan skifte mellem farvetoner, så du får den mest behagelige læseoplevelse.

Læs videre