Føniks Computer har i mange år været et fremragende sted at starte med at kigge, næsten uanset hvilken type EDB udstyr man skulle bruge. I de seneste år har butikken i den grad udvidet deres afdeling med gamer udstyr og er nu om dage et af de absolut bedste steder at kigge efter ny gamer skærm, inklusiv både 360hz gamer skærme og 4k gamer skærme, nyt tastatur, ny gamer mus samt andet udstyr som gameren har brug for. Læs mere om butik og katalog herunder.

Gode priser på skarpe 360hz gamer skærme

Det er langt fra kun de 3 ugers returret, som gør, at mange kunder vælger at kigge forbi www.fcomputer.dk som det første, når de f.eks. skal købe ny 360hz gamer skærm. Mindst lige så vigtigt er det f.eks. også, at butikken altid har et ekstra stort udvalg at vælge imellem, når man handler, igen ikke mindst i kategorien med 360hz gamer skærme. Her finder man alle de bedste mærker, f.eks. Acer, ASUS og AOC; mærker som i den grad er synonym med kvalitet og smarte design, når det gælder 360hz gamer skærme samt andet gamer udstyr.

4k gamer skærme - mere kvalitet og opløsning

Går du efter kvalitet i særklasse, når du shopper elektronisk udstyr, behøves du ikke kigge længere, end kategorien med 4k gamer skærme, førnævnte kategori med 360hz gamer skærme, eller andre kategorier i butikken. Og med en venlig og imødekommende kundeservice siddende klar til at hjælpe hvis det bliver aktuelt, kan man f.eks. altid få lidt vejledning om valg af 4k skærm til gaming eller 360hz skærm til gaming, hvis man ikke helt kan beslutte sig for hvilken model, man skal vælge. I kategorien med 4k gamer skærme har man trods alt både oplagte modeller fra ASUS, BenQ og Samsung at vælge imellem, så det kan godt tage lidt tid at finde den perfekte model til ens personlige behov.

Læs videre