Kabeltromler sælges med jord og uden jord hos Av-Cables.dk. Her vil du også have mulighed for at læse om Chromecast - en rigtig smart løsning fra Google. Hvis du handler på www.av-cables.dk, så får du prisgaranti og lang returret.

Kabeltromler på 50 meter eller kan mindre gøre det?

Bestil kabeltromler til alle behov og til gode priser hos Av-Cables.dk, som sælger modeller med og uden jord. Skal din kabeltromle være i stand til at kunne trække fem meter, eller har du behov for hele halvtreds? Av-Cables.dk vil være i stand til at tilbyde dig den bedst mulige kabeltromle til behovene. Disse egner sig f.eks. til havearbejde og til byggepladser. Én ting kan du være 100 på: Kvaliteten af din kabeltromle vil altid være høj, hvis du køber hos Av-Cables.dk. Samtidig vil du også have mulighed for at spare mange penge.

Google Chromecast Ultra - sprød 4k oplevelse

Chromecast er fiks. Den er lavet af selveste Google, og giver nogle muligheder til filmglade og audiofile mennesker. Lige nu kan du købe Google Chromecast Ultra hos Av-Cables.dk, som er videreudviklingen af den almindelige model. Med Chromecast Ultra fra Google, så kan du streame 4K og se det på fjernsynet. Det hele fungerer ved, at du bruger din PC, men det kan også sagtens være smartphone eller tablet, til at streame fra Netflix, Hulu, eller hvad du ellers benytter. Du finder så signalet til din Chromecast, der giver dig mulighed for tilslutning til dit TV med kabel. Så hvis du ikke har et smart TV, så vil en Google Chromecast være løsningen. Du kan allerede nu glæde dig til at se uendelige mængder af film og serier, nemt og bekvemt i bedste opløsning. Klik ind på www.av-cables.dk nu for at læse mere om fordelene.

Av-Cables.dk forhandler elektronik til stærke priser og fra kendte mærker af, uanset om du leder efter en Google Chromecast eller en kabeltromle. Bestil også PS4 controllere, trådløse AirPods, universal fjernbetjeninger, TV vægbeslag og en del andet til skarpe priser.

Læs videre