Ens humør smitter oftest af på ens arbejdsindsats. Når man ikke er i trivsel, kan det være svært at gøre et effektivt arbejde. Men hvis man er motiveret for en opgave og har gode kollegaer, man kan kommunikere åbent og godt med, så skaber det også resultater. Derfor er det en fin idé at arbejdspladser lærer deres medarbejdere om motivation og optimisme på arbejdspladsen.

Hos coach og mentor John Harmsen, kan man finde kurser, webinarer og foredrag om alt fra stresshåndtering til kursus om motivation og optimisme. Det kan være ganske nyttigt, når man gerne vil have en arbejdsplads, hvor alle synes, det er rart at møde ind til en ny arbejdsdag. 

Smid brokkekulturen væk

Det er helt naturligt, at man brokker sig lidt i ny og næ. Og det er helt i orden at være utilfreds med forskellige ting på en arbejdsplads. Det vigtige er så bare at italesætte det til dem, der kan gøre noget ved det, eller selv gøre noget ved det, hvis du har mulighed for det. Kritik, der ikke fører til andet end mere kritik, bliver nemlig hurtigt til brok. Og brok avler brok. John Harmsen har over 19 års erfaring i at coache og holde foredrag om, hvordan man kan opnå gode arbejdsmiljøer. Hvis du vil have et kursus om motivation, kan du vælge et par stykker. På kurset ‘Verdens bedste kollega’ kan du høre mere om, hvordan man kommer videre efter forandringer, så alle bliver hørt og lander på begge ben. Du kan også høre om, hvordan I sammen kan skabe mere arbejdsglæde gennem et positivt udsyn.

Du har selv et ansvar for din glæde

John Harmsen bygger sine kurser på positiv psykologi, hvilket blandt andet betyder, at du ifølge ham, også selv har et ansvar for din situation. Det skal ses som en styrke, for det betyder, at du har magten til at ændre din situation og dermed også give dig selv mere motivation i din hverdag via et optimistisk udsyn. Hvis du gerne vil involvere dine medarbejdere på en måde, hvor der intet pres er, så book en foredragsholder med humor og et smil på læben og få en sjov dag med kollegerne, der giver jer en masse at tænke over og redskaber, I kan tage med jer videre. 

Læs videre