Hos Nicehome.dk kan du finde alt fra klædeskabe til sofaborde i den bedste kvalitet. Her føres en lang række af markedets mest kvalitetsbevidste producenter af møbler. Uanset om du er ude efter et spisebord til at forbedre samlingspunktet eller et elegant natbord til soveværelset, er du derfor i gode hænder med den populære forhandler.

klædeskabe fra en række anderkendte mærker

Nicehome.dk tilbyder en bred vifte af rummelige klædeskabe, så mangler du plads til tøjet, er dette webshoppen for dig. Her kan du altid regne med en høj produktkvalitet, da udvalget af klædeskabe består af modeller fra en lang række anerkendte mærker. Du kan blandt andet finde klædeskabe og garderobeskabe fra Tvilum, Novasolo Furniture og Actona Company, der alle står bag adskillige stilfulde modeller. Hvad end du kunne tænke dig et klædeskab med massive egetræsben, bøjlestang eller fastmonterede hylder, er deres udvalg bestemt værd at tage et kig på. Udvalget af klædeskabe bliver naturligvis løbende opdateret, og har du spørgsmål i forbindelse med valg af produkt, er du meget velkommen til at kontakte deres kundeservice.

Spiseborde på tilbud 

Spisebordet er samlingspunktet i hjemmet og det er derfor vigtigt at det opfylder dine krav, både angående plads og design. Hos Nicehome.dk finder du et bredt udvalg af elegante spiseborde, lige fra mindre varianter til den lille lejlighed og til rustikke egetræsvarianter med plads til gæster. Udvalget af spiseborde består af kvalitetsmodeller fra blandt andet FurnHouse, Tvilum og Actona Company. Hvad end du kunne tænke dig et spisebord i ridseresistent melaminoverflade, et med oliebehandlet bordplade, eller et med mulighed for tillægsplader, er dette forhandleren for dig. Klik på de forskellige spiseborde og læs mere om specifikationerne, hvis du vil vide mere. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte deres hjælpsomme kundesupport, skulle du have spørgsmål i forbindelse med udvalget eller i forhold til specifikke produkter.

Læs videre