Trænger din partner og dig til at komme helt ned i gear og bare slappe af? Er det længe siden, at I har plejet hinanden og parforholdet? Så bør I nyde en vidunderlig oplevelse med parmassage i København. Hos MassageKompagniet tilbyder de jer de perfekte rammer til at slappe af og fordyber jer i en sanselig massageoplevelse sammen. Deres dygtige massører vil skabe en atmosfære af ro og harmoni, hvor I kan nyde hinandens nærvær og fordybe jer i velværen.

Parmassage med fokus på jer

Med parmassage kan I få en unik og skræddersyet massage, der er tilpasset jeres individuelle behov og præferencer. Uanset om I ønsker at lindre stress og spændinger, eller blot ønsker at forkæle jer selv, så er deres parmassage det perfekte valg. Under en parmassage vil der være fokus på jer som både individer og par. Behandlingen foregår samtidigt og bliver udført af to dygtige massører. Massørerne vil tage udgangspunkt i netop de udfordringer og gener, som du og din partner hver især måtte have. Derfor er det stadig en specialiseret behandling – blot i selskab med din yndlingsperson.

Gravidmassage – til dig, der venter dig

Måske venter du og din partner på, at en lille ny kommer til verden? I så fald kan enten du, eller din gravide partner, have gavn af en gravidmassage. Massørerne er eksperter inden for gravidmassage og har stor erfaring med at give kvinder i alle trimestre en behagelig og tryg massageoplevelse. Ikke alene vil massagen være tilpasset de eventuelle gener og udfordringer, du – eller din partner - måtte opleve som gravid. Alle deres massagebrikser kan også tilpasses den gravide krop. På den måde kan du ligge både behageligt og forsvarligt, mens du bliver behandlet. Med deres særlige fokus på gravidmassage kan I, som forventningsfulde forældre, kan nyde godt af en afslappende og beroligende behandling. Book gravidmassage her.

Besøg MassageKompagniet, når du gerne vil have parmassage på Østerbro, København

Når du gerne vil nyde en massage sammen med din partner i København, bør du vælge MassageKompagniet. Her finder du udelukkende dygtige og veluddannede massører. De står klar til at give dig alt fra en behagelig wellness massage til en smertelindrende sportsmassage. Alle behandlinger finder sted i rolige og indbydende lokaler på Østerbro. Her kan du også let komme frem med offentlig transport eller i bil.

Læs videre