ID Company vil hjælpe jer med at øge sikkerheden i virksomheden – og det behøver ikke at være besværligt! Hos ID Company finder du både ID kort læsere, kortprintere, nøglebrikker og meget mere, der gør hverdagen nemmere og sikrere.

Skærp sikkerheden med ID kort læsere til skarpe priser

ID Company står klar til at tilbyde dig og din virksomhed, en smart sikkerhedsløsning til en skarp pris. Uanset hvilke krav du har til sikkerheden eller hvor stor virksomheden er, byder ID Company på løsninger, der kan tilpasses så de matcher dine behov. ID kortet er fantastisk at gøre brug af. Det giver medarbejderne en meget nemmere dag, da de selv har adgang til fortroligt materiale eller til bestemte lokaler. Med et ID kort kan du have alle dine nøgler samlet ét sted uden, at de fylder hele lommen. Derudover kan ID kort også være en smart løsning til gæster eller faste kunder. Hos ID Company tilbyder de både ID kort lige så vel som ID kort læsere. Inden for ID kort læsere findes der mange forskellige modeller og sortimentet hos ID Company byder på lidt af hvert. Har I for eksempel en høj grad af sikkerhed, kan en ID kort læser med tastetur være en smart løsning for at øge sikkerhedsniveauet yderligere uden at gøre det mere besværligt for medarbejderen, kunden eller en helt tredje bruger. Du kan se mere i kategorien om ID kort læsere som du finder på deres hjemmeside.

Print selv ID kort med en kortprinter

Har du brug for et stort antal af ID kort, kan det være en fordel at printe dem selv. Med din egen printer får du mere fleksibilitet og du kan fremstille mange ID kort til en god pris. ID Company forhandler både kortprintere fra HID Global / Fargo og Magicard, der hver især er anerkendte i sikkerhedsbranchen. Printerne blandt sortimentet er nemme at opsætte og ydermere er de utrolig nemme at anvende. Der er lidt til ethvert behov, da kortprintere fås i flere forskellige størrelser, der opererer i forskellige hastigheder og printer med forskellige DPI’er. Du kan dog være sikker på, at kvaliteten er god uanset hvilken kortprinter du vælger.

Du kan læse meget mere om diverse sikkerhedsløsninger på www.idcompany.dk.

Læs videre