Har du besluttet at du vil en tur på højskole? Har du samtidigt en interesse for dans eller musik? Så er Musik og Teaterhøjskolen det helt rigtige valg for dig. Den sønderjyske skole har budt utallige elever velkomne igennem tiden, og har rigtig fine anmeldelser i bagagen. Her kan du i dejlige omgivelser fordybe dig i dans, musik, teater eller sang sammen med en masse spændende og søde mennesker. Læs mere om skolen og fagene i artiklen herunder.

Forbedrer dine danseevner på en højskole

Beslutter du dig for at søge ind på Musik og Teaterhøjskolen, vil du som på mange andre skoler først og fremmest skulle vælge dig et linjefag. Her tilbyder skolen flere spændende linjer, blandt andet fungerer stedet som danse højskole. Et ophold på danse højskole vil være en fantastisk oplevelse, hvor du vil have rig mulighed for at fordybe dig i din interesse sammen med spændende undervisere og gode medstuderende. Forløbet på danse højskole vil blandt andet inkludere undervisning i moderne dans, koreografi, improvisation, kontaktimprovisation med mere. Allervigtigst af alt, er der sat masser af tid til at danse løs, og udvide og styrke dine kompetencer i gode og trygge omgivelser. Klik selv ind på www.musikogteater.dk hvis du vil læse mere om mulighederne inden for et ophold på danse højskole.

Udvikl dine kompetencer på musik højskole

Musik og Teaterhøjskolen fungerer, som navnet antyder, også som musik højskole. Her gælder mange af samme positive faktorer som på danselinjen. At man kan fordybe sig i musikken i ro og mag, med dygtige undervisere der står klar til at hjælpe til. Et ophold på musik højskole kan både være første skridt i retningen af at blive musiker, men kan lige så vel også byde på udfordringer og kompetenceudvikling for selv garvede musikanter. Lige som når det gælder danse højskole, kan du læse mere om skolens program inden for musik højskole på deres hjemmeside.

Læs videre