På Musik og Teaterhøjskolen er der gode muligheder for at videreudvikle på ens evner, indenfor forskellige kreative brancher. Der findes på højskolen bl.a. en musikhøjskole og sang højskole, der begge hjælper med at styrke og træne dine evner, indenfor dit ønskede felt.

Musikhøjskole med dygtige undervisere

På Musik og Teaterhøjskolen kan man blive undervist på musikhøjskolen, hvor der bliver undervist i musikkens verden. Musikhøjskolen byder på dygtige undervisere indenfor ens fag, som hjælper med at skabe og udvide ens horisonter. Musikhøjskolen går meget op i fællesskab, og man skal derfor være i stand til at arbejde sammen med andre, såsom sangere, da de tog fag, går hånd i hånd. På musikhøjskolen tilbydes der emner i undervisningen indenfor komposition, turnéer, sammenspil og meget andet. Læs eventuelt mere om Musik og Teaterhøjskolens muligheder på musikogteater.dk. Et ophold på Musik og Teaterhøjskolen har til formål at skabe et bedre dig og gøre dig klar til at udforske nye højder, med de nye talenter du lærer, indenfor musikkens verden.

Udforsk din sangstemme på sang højskole

På Musik og Teaterhøjskolen tilbydes der ligeledes sang højskole, hvis du ønsker at styrke og udforske din stemme, ved hjælp af tekniske øvelser og forestillinger. På sang højskolen bliver der sat stort fokus på hver enkelt elev, da alle har hver deres unikke stemme, som alle kræver forskellig træning. Sang højskolen hos Musik og Teaterhøjskolen byder bl.a. på undervisningen indenfor, dig og din stemme, forståelse af dit instrument, musikteori, hørelære, spil og bevægelse og meget andet. Fagene og undervisningstimerne på sang højskolen har til formål at skabe et mere musikalsk dig, ved hjælp af træning af din stemme, samt øvelser med bands og lignende, hvor I vil lære at spille/synge sammen. Udforsk din sangstemme på sang højskolen, ved hjælp af dygtige og dedikerede undervisere.

Besøg Musik og Teaterhøjskolen allerede i dag, hvis du kunne tænke dig at blive en dygtigere musiker eller sanger.

Læs videre