Har du interesse for elektronisk musik, og har du samtidig overvejet et højskole ophold, hvorfor så ikke kombinere de to, og melde dig til et ophold hos Musik og Teaterhøjskolen. Højskolen tilbyder nemlig elektronisk musik som en del af mulighederne inden for linjefag, der blandt andet også tæller NyCirkus, teater, musik og sang. Er du nysgerrig og vil vide mere, så læs videre i artiklen herunder.

Ophold med elektronisk musik som linjefag

Mulighederne inden for produktion af elektronisk musik bliver stadigvæk mere og mere spændende, og samtidig bliver det mere og mere lukrativt at komme i gang med elektronisk musik, da musikken stadigvæk bliver mere bredt udbredt. Vil du gerne i gang med at lave elektronisk musik, eller er du allerede øvet, og klar til ”næste skridt”? Uanset hvad, vil et ophold på Musik og Teaterhøjskolen, hvor man blandt andet tilbyder elektronisk musik som linjefag, helt sikkert være noget som kunne have interesse. På højskolen vil man i hyggelige omgivelser kunne dykke ned i musikken, og samtidig møde en række spændende og inspirerende undervisere og elever. Derfor skulle der alt i alt være garanti for en både lærerig og uforglemmelig oplevelse, hvis man tilmelder sig et elektronisk musik kursusophold hos www.musikogteater.dk.

NyCirkus giver muligheder for kreativ udfoldelse

Elektronisk musik er selvfølgelig blot én af mange typer undervisning man tilbyder hos Musik og Teaterhøjskolen. Udover elektronisk musik tilbyder man også ”almindelig” musik som linjefag, sang, dans samt NyCirkus. Med NyCirkus kombineres blandt andet sang, dans, teater og performancekunst, og der gives enormt mange unikke muligheder for kreativ udfoldelse. NyCirkus er et populært valg på skolen, og vil helt sikkert være en oplevelse som man kan huske og bruge resten af livet.

Har du spørgsmål, enten vedrørende NyCirkus, elektronisk musik eller noget helt tredje, så kontakt skolen på hjemmesiden. Her sidder venlige folk klar til at besvare forskellige spørgsmål du måtte have.

Læs videre